20.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Χανιά: Άνεργη μάνα με 7 μηνών αγοράκι ζητά βοήθεια

Ημερομηνία:

Η Εθελοντικη Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων “Βοήθα με να μπορώ” ζητά τη βοήθεια των Χανιωτών ώστε μία 23χρονη γυναίκα, άνεργη με μωρό 7 μηνών, να βρει δουλειά αλλά και να στηριχθεί με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής καθώς και ρουχαλάκια για το μωρό.

Στο κείμενο – κάλεσμα για βοήθεια αναφέρονται πιο αναλυτικά τα εξής:

Την βοήθεια όλων μας ζητάει μια 23χρονη #άνεργη #μανούλα από τα #Χανιά η οποία μεγαλώνει μόνη της το μόλις 7 μηνών αγοράκι της καθως εγκαταλήφθηκε από τον πατέρα του παιδιού της.

Η μανούλα έχει άμεση ανάγκη από 4ωρη ή 5ωρη πρωινή εργασία από τις περιοχές Σούδα μέχρι κέντρο Χανίων . Επίσης υπάρχει ανάγκη από τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής καθώς και ρουχαλάκια για το μωράκι της τα ρουχαλάκια που του φοράει είναι για 9 μηνών , χρειάζεται πάνες γάλα σε σκόνη κρέμες φρεφικες κλπ.

Μαζεύουμε λοιπόν για την μανούλα αυτή

Πανες νούμερο 4 από 7 κιλά μέχρι 18
Γάλατα εβαπορέ
Σκόνη γάλα aptamil No 2 κατά προτίμηση Τρόφιμα μακράς διάρκειας
Διάφορα λαχανικά και φρούτα για τις κρέμες του μωρού
Απορρυπαντικά (πιάτων ρούχων πατώματος)
Χαρτικά και είδη υγιεινής όπως αφρόλουτρα βρεφικά και ενηλίκων
Ρουχαλάκια από 9 μηνών και πάνω
επίσης βιβλία και παιχνίδια.

Παρακαλούμε πολύ οποίος ενδιαφέρεται να βοηθήσει την άνεργη αυτή μικρή μανούλα να μας στείλει μήνυμα στην σελίδα μας ή να επισκεφτεί τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης της ομάδας μας τα οποία είναι Marias cafe Φαρμακείο Ευστρατιου Δέσποινα Koureio D M ELPISNIKI σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων και στηριζόμαστε για ακόμα μια φορά στην πολύτιμη βοήθεια όλων σας .

Να σημειώσουμε ότι η μανούλα έχει άμεση ανάγκη την βοήθεια μας !!!

Διαδώστε αυτή την ανάρτηση για να το μάθει ο κόσμος. Όσο περισσότεροι βοηθήσουμε, τόσο μεγαλύτερο χαμόγελο θα δώσουμε στην μανούλα και το μικρό της αγγελούδι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γιάννης Κουράκης για τον Φοίβο Ιωάννιδη

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Αντιστασιακό, ευπατρίδη της πολιτικής και...