20.8 C
Chania
Σάββατο, 11 Απριλίου, 2026

Χανιά: Αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση που οργανώνουμε στις 9 Αυγούστου για Χιροσίμα – Ναγκασάκι

Ημερομηνία:

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων σας καλεί σε μαζική συμμετοχή, στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση-εκδήλωση στο Ενετικό λιμάνι, στην πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμί, την Τρίτη 9 Αυγούστου,στις 8.30 μ.μ. Να καταδικάσουμε το έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και να τιμήσουμε τα θύματα της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη Παρασκευή στις φυλακές Νέας Αλικαρνασού – Όταν οι κρατούμενοι μετάφεραν τον σταυρό και τον Επιτάφιο

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ημέρα πένθους, εσωτερικών διεργασιών, προσωπικού...

Ηράκλειο: Κατάνυξη και συγκίνηση στην περιφορά του Επιταφίου εντός του νοσοκομείου

Εκεί όπου δοκιμάζονται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού οι αντοχές...

«Φρένο» στην επικίνδυνη διακίνηση κροτίδων στην Κρήτη: Χιλιάδες κατασχέσεις και συλλήψεις

Με αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και σαρωτικούς ελέγχους σε ολόκληρη...