17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Χανιά: Δωρεάν φροντίστήριο για λαϊκές οικογένειες σε σειρά μαθημάτων από τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Ημερομηνία:

Δωρεάν φροντιστήριο για τις ανάγκες των λαϊκών νοικοκυριών οργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση με απόφαση του ΔΣ. Κατά την περίοδο της καραντίνας θα λειτουργεί διαδικτυακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μία φορά ο λαός μας ζει και εργάζεται μέσα σε δύσκολες συνθήκες εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης. Αντί να θωρακίσει το σύστημα υγείας και να καλύπτει τις ανάγκες του λαού με ουσιαστικά μέτρα προστασίας σε εκπαίδευση, χώρους δουλειάς, μέσα μαζικής μεταφοράς, προτιμά να χαρίζει «ενίσχυση» στους κλινικάρχες και τα κανάλια.

Στον αντίποδα αυτών των αποφάσεων, βρίσκεται το οργανωμένο κίνημα, τα ταξικά σωματεία που αγωνίζονται καθημερινά, που βροντοφωνάζουν ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ-Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Η
οργάνωση στα συνδικάτα και η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι το όπλο μας μπροστά στις δυσκολίες.

Στη βάση αυτή ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση με απόφαση του ΔΣ οργανώνει λαϊκό φροντιστήριο και καλεί τους συναδέλφους του κλάδου αλλά και του δημοσίου, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Λόγω της καραντίνας, το λαϊκό φροντιστήριο θα λειτουργήσει αρχικά διαδικτυακά.

Οι βασικές ειδικότητες που αναζητούνται είναι : φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι. Όποιος άλλος συνάδελφος ενδιαφέρεται να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

Καλούνται επίσης οι γονείς και οι μαθητές που ενδιαφέρονται να απευθυνθούν στο Σύλλογο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν.Χανίων. Απευθύνουμε κάλεσμα και στα υπόλοιπα εργατικά σωματεία, να ενημερώσουν τα μέλη τους και να μαζέψουν συμμετοχές. Με την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκουμε να στηριχτούν οι εργαζόμενοι που πλήττονται, ειδικά οι
εποχικά εργαζόμενοι στον Νομό μας που είδαν μεγάλη μείωση στο εισόδημά τους. Απευθυνόμαστε συνολικότερα στις οικογένειες που δυσκολεύονται και ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους. Η ταξική αλληλεγγύη επιδιώκουμε να συμβαδίσει με το δυνάμωμα των αγώνων, ώστε να μην πληρώσουν για ακόμα μία φορά οι εργαζόμενοι, τις συνέπειες της νέας καπιταλιστικής κρίσης.

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε τις εξής ειδικότητες: Αγγλικά-ειδικό μάθημα, Γαλλικά- ειδικό μάθημα, Μουσική-ειδικό μάθημα, Μαθηματικά, Φιλολογικά.

Δηλώσεις συμμετοχής εως την Παρασκευή 20/11/20:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 690 650 11 67

Email: idekp.chania@gmail.com»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...