23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Χανιά: Εγκαίνια εκλογικού περιπτέρου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε την Τρίτη 9/5 τη λειτουργία του το εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πλατεία 1866 (από την πλευρά της οδού Κυδωνίας).

Στη συνέχεια κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με τους υποψήφιους/ες βουλευτές και βουλεύτριες για την περιφερειακή ενότητα Χανίων πραγματοποίησε εξόρμηση στην οδό Χάληδων, στο ενετικό λιμάνι και στην πλατεία της Σπλάντζιας. Οι σύντροφοι και συντρόφισσες συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και κάλεσαν σε στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής.

Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός. Είναι η ανατροπή του συστήματος της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, η επαναστατική αλλαγή του με την οργανωμένη δύναμη της εργατικής τάξης και του λαού που μπορεί να επιβάλλει, με την δική του εξουσία, τον δημοκρατικό έλεγχο σε όλη την κοινωνία για να μπουν οι ζωές μας, οι ελευθερίες και τα δικαιώματα μας πάνω από τα κέρδη μιας χούφτα καπιταλιστών.

  • Μαύρο στην άθλια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και της πολιτικής της! Αγώνας για την ανατροπή της.
  • Να ανατρέψουμε την πολιτική της ΕΕ, του κεφαλαίου, του ΝΑΤΟ, που συναινούν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ακροδεξιά.
  • Να ανοίξουμε το δρόμο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή με δυνατή αντικαπιταλιστική Αριστερά και ισχυρή ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ