22.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Χανιά: Εκτός κινδύνου το 4χρονο αγοράκι που δέχτηκε την επίθεση σκύλου

Ημερομηνία:

«Ξύπνησαν μνήμες» από ενα ακόμη περιστατικό με επίθεση σκύλου που καταγράφηκε, αυτή τη φορά στην Κρήτη σε βάρος ενός μικρού αγοριού.

Το 4χρονο αγόρι, είδε το σκύλο να του επιτίθεται, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί επειγόντως στο Γενικο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την κατάσταση του. Συμφωνα με νεότερες πληροφορίες το παιδί είναι καλά στην υγεία του και όπως αναφέρουν τα Χανιώτικα Νέα νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι το βράδυ της περασμένης Τρίτης από σκύλο ενώ βρίσκονταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων όπου δέχθηκε την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια περιστατικά καταγράφονται στην Κρήτη, με τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων να καλούνται να λαμβανουν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφεύγονται αυτού του είδους τα δυσάρεστα γεγονότα.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ