17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Χανιά: Ενημερωτική καμπάνια από κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια

Ημερομηνία:

Ενημερωτική καμπάνια για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του «απέναντι στο “κύμα” ακρίβειας σε βασικά είδη, ενέργεια, ρεύμα, καύσιμα που έχει απλωθεί τους τελευταίους μήνες πάνω από καταναλωτές και επιχειρήσεις», θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στα Χανιά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, όπως ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΙΝΑΛ.

Το κλιμάκιο αποτελείται από τους: Δημήτρη Μάντζο, εκπρόσωπο τύπου ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Σταύρο Τζεδάκη, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, την γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ Χανίων.

Κτηματοεμπορική
Το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει επαφές με παραγωγικούς φορείς του τόπου και στη συνέχεια σύσκεψη με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του ΕΒΕ Χανίων σε αίθουσα του ΕΒΕ Χανίων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ