21.8 C
Chania
Thursday, May 16, 2024

Χανιά: Στο Μεσογειακό Ινστιτούτο η 56η Γενική Συνέλευση του SWG-RRD

Ημερομηνία:

Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων φιλοξενεί από σήμερα έως τις 21 Απριλίου 2023, την 56η Γενική Συνέλευση του Διακρατικού Οργανισμού Περιφερειακής Αγροτικής Ανάπτυξης Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SWG-RRD).

Κεντρικό κορμό του Οργανισμού αποτελούν τα κράτη και οι περιφερειακές οντότητες των Δυτικών Βαλκανίων με την συμμετοχή ως παρατηρητών της ΕΕ και άλλων κρατών μελών της όπως η Γερμανία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ουγγαρία και Μολδαβία.

Βασικό αντικείμενο της Συνέλευσης είναι η παρουσίαση των εκθέσεων δραστηριοτήτων των χωρών-μελών και ο σχεδιασμός των δράσεων της επόμενης περιόδου σχετικά με την περιφερειακή αγροτική ανάπτυξη, με έμφαση στα Δυτικά Βαλκάνια και, ανάμεσα σε άλλα, την προετοιμασία της ένταξής τους στην ΕΕ.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί αφενός παρουσίαση του ΜΑΙΧ και διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας και αφετέρου παρουσίαση του έργου της Περιφέρειας και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου με αναφορά στην περιφερειακή αγροτική ανάπτυξη και τις δράσεις του προγράμματος LEADER.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16 θέσεις στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με...

Σύγχρονες τεχνολογίες και εικονομική πραγματικότητα στα μουσεία του Ελ. Βενιζέλου

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»...

Ηράκλειο: Αναβολή στο ΣΤΕ της εκδίκασης των προσφυγών για τον ΒΟΑΚ

Αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Νοέμβριο, η χθεσινή εκδίκαση στο...

Alex Garland για Civil War: Έχω βαρεθεί πια αυτή τη δαιμονοποίηση των δημοσιογράφων

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Alex Garland συναντάται με...