32.8 C
Chania
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026

Χανιά: Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση του κορωνοϊού

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με την Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων “Βοήθα με να μπορώ” μέσα σε λίγες μέρες πολίτες πρόσφεραν αρκετες ποσότητων τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για να καλυφθούν οι ανάγκες 7 οικογενειών.

Όμως η προσπάθεια συνεχίζεται.

Όσοι συμπολίτες μας θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να φέρνουν όσπρια, ζυμαρικά, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη πρωινού, χυμούς, μπισκότα, κρουασάν, απορρυπαντικά ρούχων , γενικής χρήσης και ατομικής υγιεινής, αλεύρι, ζάχαρη, ντοματοπελτε, φρυγανιές, παξιμάδια, πατάτες, κρεμμύδια όπως επίσης σκυλοτροφές και γατοτροφές για τα αδέσποτα στο μαγαζί “Maria’s Cafe”, Λεωφ. Μουρνιων 48.

Ολόκληρο το μήνυμα της ομάδας έχει ως εξής:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη μετρά την κλιματική αλλαγή και σχεδιάζει με δεδομένα τις παρεμβάσεις της

Η Περιφέρεια Κρήτης παρουσίασε στα Χανιά την πρόοδο του Παρατηρητηρίου Κλιματικής Αλλαγής, με τη συμμετοχή 70 επιστημόνων και χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Διάλεξη για το μινωικό μνημείο της Παπούρας στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Διάλεξη της Ιστορικής Εταιρείας Κρήτης στα Χανιά για το μινωικό μνημείο της Παπούρας. Αποκάλυψη αρχαιοτήτων στον νέο αερολιμένα Ηρακλείου και κινητοποιήσεις για την προστασία τους.