22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Υπό πλήρη μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες για βαρυποινίτη Αλβανό μαφιόζο

Ημερομηνία:

Κάτω από μεγάλη μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ σχετικά με την «πολυδιάστατη» δραστηριότητα του Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές της Αγιάς Χανίων, Κλοντιάν Λεκοτσάι, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017, ενώ έχει διαπράξει σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν σε συμβόλαια θανάτου, αλλά και υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε έφοδος κλιμακίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής -Τμήμα Ανθρωποκτονιών και Εκβιασμών, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Χανίων και το ΕΚΑΜ Ηρακλείου, με τη συνδρομή σκύλου για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφοδος και έρευνα στο κατάστημα κράτησης Χανίων -που εκτίουν τις ποινές τους 15 περίπου Αλβανοί βαρυποινίτες- έγινε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 44χρονου σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου τραυματίστηκε ελαφρύτερα μία 31χρονη θαμώνας.

Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο Λεκοτσάι να έχει διατάξει την εκτέλεση τού 40χρονου, επειδή είχαν διαφορές στην εμπορία ναρκωτικών.

Συνολικά έγιναν έρευνες σε 6 κελιά κρατουμένων.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...

Κρήτη: Δύο άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών

Δύο τραγικά συμβάντα σημειώθηκαν στην Κρήτη με διαφορά λίγων...