18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Χατζηνικολάου προς Πολάκη: Ρυθμισμένα τα χρέη της εταιρείας – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Ημερομηνία:

Νέος γύρος στην κόντρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου ξέσπασε σήμερα στο Facebook.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -μέσω ανάρτησής του στο Facebook- απευθύνθηκε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου ρωτώντας τον αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία».

«Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη (φωτό 1). Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία. Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια:

Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;

Το γράφω και ολογράφως γιατί το ποσό είναι ασύλληπτο: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΛΕΠΤΑ; (φωτό 2)

Συγκεκριμένα:

-Η εταιρεία “REAL MEDIA Α.Ε”: 14.903.032,77 € στην Εφορία και 5.007.069 € στον ΕΦΚΑ
-Η εταιρεία “ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Α.Ε”: 10.468.726,84 € στην Εφορία
-Η εταιρεία “REAL PRESS Α.Ε”: 1.595.420,32 € στην Εφορία
-Η εταιρεία “ΕΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε”: 565.795,57 € στον ΕΦΚΑ.

Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική “βεντέτα”. Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων!», έγραψε ο Πολάκης.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος απάντησε πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και τον κάλεσε να ενημερωθεί πρώτα και να «σταματήσει τη λάσπη».

«Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: “Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη”», απάντησε ο Χατζηνικολάου.

Σε νέα ανάρτηση, ο Χατζηνικολάου σημειώνει πως «οι εταιρείες τις οποίες συκοφάντησε με τα ψέματα του ο Πολάκης θα προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον του».

"google ad"

Η κόντρα Πολάκη – Χατζηνικολάου

Ο «πόλεμος» ξεκίνησε όταν μετά την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε πως ο Παύλος Πολάκης στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα «ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» με σκοπό να είναι υποψήφιος με την Αξιωματική Αντιπολίτευση στις εκλογές.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον δημοσιογράφο, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε…».

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως τον λόγο θα αναλάβει, πλέον, η δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!», σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια, μέσω της εκπομπής του στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό γιατί αυτός ψήφισε μνημόνια ενώ χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «άθλιο συκοφάντη».

Στην συνέχεια με φανερή ένταση, ο Χατζηνικολάου προανήγγειλε αγωγή σε βάρος του βουλευτή καθώς είπε χαρακτηριστικά: «είτε έχει ασυλία είτε όχι μετά τις εκλογές, έρχονται και τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά. Και στα αστικά διαστήρια δεν υπάρχει Παύλο Πολάκη ασυλία. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι, το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω και θα στηθεί το γλέντι».

Και συνέχισε: «Ηρθε από κάτω στην ανάρτηση, και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη εγώ, από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια, όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Ασχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από τους πολίτες, που πήγες και ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διεθνής Αμνηστία: Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης του διεθνούς δικαίου

Η Διεθνής Αμνηστία (AI) προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της...

Χανιά: Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό του Δήμου

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με φορτηγό της ΔΕΔΙΣΑ, σημειώθηκε...

Ιστορική καταγραφή μιας Μελαμπιανής παρέας

Του Σταύρου Φωτάκη Στο κουτί της μουσικής-τραγουδιστικής Μελαμπιανής παράδοσης υπάρχουνε...