26.8 C
Chania
Thursday, October 10, 2024

Χιλιάδες αποχαιρέτησαν τον άτυχο Μενέλαο

Ημερομηνία:

Παρά την καταρρακτώδη βροχή σύσσωμη η κοινωνία των Χανίων είπε το τελευταίο αντίο στον 39χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον κόμβο της Σούδας.

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του άτυχου 39χρονου που την περασμένη Κυριακή έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον κόμβο της Σούδας.

Χιλιάδες κόσμου, παρά την καταρρακτώδη βροχή, βρέθηκαν στο παρεκκλήσι του Οσίου Λουκά, για να αποχαιρετήσουν τον ταγματάρχη του ελληνικού πεζικού, Μενέλαο Πετράκη που χθες κηδεύτηκε. Στην οικογένειά του, γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία, έσπευσε να συμπαρασταθεί πλήθος κόσμου, στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Τον 39χρονο, που έδωσε μία άνιση μάχη για να παραμείνει στη ζωή, αποχαιρέτησαν χθες χιλιάδες κόσμου και σύσσωμη η θρησκευτική, στρατιωτική και πολιτική ηγεσία. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και τα δύο μικρά του αγοράκια, που απαρηγόρητα βρίσκουν στήριξη στα λόγια συμπόνοιας των δικών τους ανθρώπων.

http://cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12 Οκτώβρη 1944: 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας και του Πειραιά

Του Σπύρου Δαράκη * Ο Γ. Παπανδρέου ομολογεί τους σκοπούς...

ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης: Ενστάσεις για το έργο της Γραμμής Μεταφοράς Υψηλής Τάσης Χανιά-Δαμάστα

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) Δυτικής Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση...

Χανιά: Μέσω κούριερ από το εξωτερικό λάμβανε τα ναρκωτικά

Σε επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά συνελήφθη ένας άνδρας...

Τηλεφωνική απάτη με αποδέκτες προμηθευτές του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας,...