21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Χολή» από το Κρεμλίνο για Μπάιντεν: Είναι κουρασμένος, εκνευρισμένος και… ξεχασιάρης!

Ημερομηνία:

Με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία, οι σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας βρίσκονται στο ναδίρ. Μετά τους χαρακτηρισμούς Μπάιντεν για τον Πούτιν, ήρθε η ολομέτωπη επίθεση Λαβρόφ στις ΗΠΑ και ακολούθησε ο Πεσκόφ και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τον αμερικανό πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, το Κρεμλίνο χαρακτήρισε σήμερα τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν «προσωπικές προσβολές» και επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του φαίνεται ότι προκλήθηκαν από τον εκνευρισμό, την κούραση και το γεγονός πως ξεχνά.

Ο Μπάιντεν έχει αποκαλέσει τις τελευταίες ημέρες τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» και «δολοφονικό δικτάτορα», μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Ακούμε και βλέπουμε δηλώσεις που στην πραγματικότητα είναι προσωπικές προσβολές εναντίον του προέδρου Πούτιν», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στους δημοσιογράφους.

«Με δεδομένο τον εκνευρισμό του Μπάιντεν, την κούρασή του και το γεγονός ότι μερικές φορές ξεχνά, γεγονός που τον οδηγεί να κάνει επιθετικές δηλώσεις, δεν θα κάνουμε σκληρές εκτιμήσεις ώστε να μην προκαλέσουμε περισσότερη επιθετικότητα», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...