19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Χρεωμένοι ως τον λαιμό λόγω ΔΕΗ: 30χρονη κάνει απεργία πείνας – Από 900 στα 3.820 ευρώ ο λογαριασμός για ξενοδόχο

Ημερομηνία:

Σε απόγνωση βρίσκονται αρκετοί πολίτες λόγω των «φουσκωμένων» λογαριασμών της ΔΕΗ που λαμβάνουν τους τελευταίους μήνες, χωρίς να ξέρουν πού μπορούν να απευθυνθούν και πώς να κινηθούν από εδώ και πέρα.

Οι περιπτώσεις δύο ανθρώπων στη Ρόδο που έχουν «πνιγεί» από τα χρέη καθώς έχουν πολλαπλασιαστεί τα ποσά που καλούνται να καταβάλλουν στη ΔΕΗ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως μεταδίδει το rodiaki.gr, απεργία πείνας πραγματοποιεί από το πρωί της Τρίτης (15/2) έξω από τη ΔΕΗ μια 30χρονη, η κ. Λιάνα.

Η 30χρονη που διατηρεί μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της Ρόδου, αδυνατεί να εξοφλήσει τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος ενώ όταν απευθύνθηκε στους αρμόδιους, εκείνοι την παρέπεμψαν στο γνωστό πρόβλημα του ενεργειακού, εξηγώντας πως αδυνατούν να προχωρήσουν σε διακανονισμό.

Σε δηλώσεις της στο τοπικό μέσο, η γυναίκα αναφέρει πως βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διαμαρτυρία, «δεν ξέρω τι άλλο να κάνω που αλλού να απευθυνθώ», αναφέρει.

Παράλληλα, στη «Ροδιακή» μίλησε και ο κ. Μιχάλης Ι., ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας, ο οποίος λάμβανε κάθε μήνα λογαριασμούς ύψους 900 ευρώ και τώρα καλείται να πληρώσει… 3.820 ευρώ.

Φωτό στο iEidiseis.gr
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ