12.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Ψαροντουφεκάς που βρήκε την 6χρονη πνιγμένη: O πατέρας ήταν σχετικά ψύχραιμος και ήρεμος

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κόρινθο, με τον πνιγμό της 6χρονης μπροστά στα μάτια του πατέρα της.

Μπορεί ο 42χρονος πατέρας να αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο αρκετά ερωτήματα παραμένουν και ζητούν απαντήσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που βρήκε το κορίτσι περιέγραψε στο Mega: «Το κοριτσάκι όταν το βρήκα ήταν με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φόραγε μία μπλούζα, σορτς και πεδιλάκια. Το λιμενικό αν χρειαστούν στοιχεία για το δικαστήριο έχει τις φωτογραφίες».

Το παιδί βρισκόταν σε απόσταση 10 με 15 μέτρα από την ακτή και το σωσίβιο βρέθηκε, σημείωσε ο ψαροντουφεκάς που ανέσυρε το παιδί. Επίσης ανέφερε ότι ο πατέρας ήρθε με την αστυνομία, ο οποίος είπε ότι είχε πάει σπίτι να φορτίσει το κινητό για να καλέσει βοήθεια.

Ο ψαρουντουφεκάς στάθηκε στο γεγονός ότι πατέρας και παιδί έτρωγαν πολύ μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε ο πνιγμός, αλλά και ότι όταν επέστρεψε ο πατέρας, τα ρούχα του ήταν στεγνά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι ο πατέρας όταν επέστρεψε ήταν «απλά ψύχραιμος, σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος» και ότι ρωτούσε τον αστυνομικό, «πες μου, το παιδί μου είναι ζωντανό…».

Επιπλέον ο αυτόπτης μάρτυρας εξέφρασε την απορία του γιατί ενώ ο πατέρας με την κόρη του είχαν φάει σε ένα μαγαζί που ήταν κοντά σε οργανωμένες παραλίες, τελικά αποφάσισε να οδηγήσει 6-7 χιλιόμετρα και να πάει σε μια απομακρυσμένη παραλία, όπου εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς και καταλήξανε σε μία παραλία που ήταν απομονωμένη.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε για την αντίδραση του πατέρα: «Υπάρχει ο λεγόμενος πανικός του γονέα. όταν ο γονέας και ο κάθε γονέας που αγαπάει το παιδί του, βλέπει το παιδί του να είναι σε άμεσο κίνδυνο δεν υπολογίζει τίποτα. Είναι πράγματα που καταδειχθούν στην προανάκριση και τελικά θα δούμε τι συνέβη».

Protothema.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ