23.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Ψυχή ΑΡΚΑΔΙΟΥ και στους Κρητικούς του σήμερα και δυο παραφωνίες

Ημερομηνία:

ΑΡΚΑΔΙ, η ιστορική περιοχή, πράξεων ηρωικών, σηματοδότησε άλλη μία φορά την πιο μαζική συσπείρωση θεσμικών φορέων και λαού σε παγκρήτια κλίμακα, για έναν μεγάλο στόχο. Ψυχή ΑΡΚΑΔΙΟΥ και στους Κρητικούς του σήμερα. Για πρώτη φορά 200 περίπου φορείς ενώνουν όλη την Κρήτη σε μια πανίσχυρη ΔΥΝΑΜΗ συνεννόησης και προόδου.

Χτυπητές παραφωνίες

α) Ο καβγάς για τους ομιλητές και ο επιχειρούμενος αποκλεισμός του Παγκρήτιου Δικτύου κατά των βΑΠΕ που κατήγγειλαν σοβαρά πράγματα για τις ανεμογεννήτριες που στήνονται στον περιβάλλοντα χώρο καθώς και για ταφή αποβλήτων χωρίς μελέτες, που μολύνουν με ρυπαρά υγρά τα νερά και τα φαράγγια της ιστορικής περιοχής του Αρκαδιού.

β) Πρόκληση για την ιστορική περιοχή η καφετέρια που λειτουργεί στον χώρο. Ωμή και απροκάλυπτη εκμετάλλευση του Αρκαδιού από ασύδοτους επιχειρηματίες που προσφέρουν μόνο προϊόντα Coca Cola αναψυκτικά και νερά 3Ε .

Πού είναι ο χρυσός των χυμών και των νερών της Κρήτης;

Όλα στο βωμό του κέρδους; Ποιος άραγε είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του café με την απρεπή στάση απέναντι στην ιστορία και τα προϊόντα της Κρήτης;

Ν. Α.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ουκρανία: Τα κύρια σημεία του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής

Περίπου 80 χώρες συμφώνησαν σήμερα στην Ελβετία στην «Σύνοδο Κουρφής/Διεθνή...

Κουρταλιώτικο φαράγγι: Αναστάτωση με νεαρό που λίγο έλειψε να πνιγεί

Σε κίνδυνο βρέθηκε την Κυριακή νεαρός που βούτηξε στα...