15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η Αλβανική Κοινότητα Χανίων παρέχει βοήθεια σε οικογένειες σε ανάγκη: “Όλοι μαζί δίνουμε αυτό τον πόλεμο και όλοι μαζί πρέπει να τον κερδίσουμε ανεξαρτήτως θρησκείας ή καταγωγής”

Ημερομηνία:

Η Αλβανική Κοινότητα Χανίων και σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει ενεργό ρόλο, στηρίζοντας τόσο τους Αλβανικής καταγωγής πολίτες της Ελλάδας όσο όμως και τους Έλληνες.

Ήδη έχουν συλλεχθεί από δωρεές μελών μεγάλες ποσότητες τροφίμων, φαρμάκων αλλά και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία μοιράζονται σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα είδη μοιράζονται σε όποιον έλθει σε επαφή με την κοινότητα, σε Αλβανούς αλλά και ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Όπως αναφέρεται και σε σχετικό μήνυμα:

“Η κοινότητα των Αλβανών Μεταναστών στα Χανιά θα παλέψει με ολες τις δυνάμεις της σε αυτό τον πόλεμο με τον Covid 19. Είναι ένας πόλεμος που όλοι μαζί τον δίνουμε και όλοι μαζί πρέπει να τον κερδίσουμε ανεξαρτήτως θρησκείας ή καταγωγής.

Εμείς, ως οργάνωση, δεν θα αποσυρθούμε ποτέ από τις υποχρεώσεις μας να βοηθήσουμε όλα τα μέλη μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Φίλοι και μέλη της οργάνωσης:

Συνεισφέρετε ώστε να βοηθήσουμε όσες παραπάνω οικογένειες έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο, επικοινωνήστε μαζί μας”

Να σημειώσουμε ότι σε άλλο μήνυμα τονίζεται ότι:

“Η κοινότητα Αλβανών μεταναστών συμπαρατάσσεται με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στα Χανιά που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των εργατών σε κάθε τομέα. Ειδικά με αυτούς τους εργάτες που παραμένουν ενεργοί στις δύσκολες αυτές μέρες και που βοηθούν με την εργασία τους όλους τα μέλη της κοινότητας στα Χανιά. Όλοι για ένας και ένας για όλους.”

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό από όσα έχουν συγκεντρωθεί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...