28.3 C
Chania
Tuesday, June 25, 2024

“Κατάθεση Ζωής” από τους εργαζόμενους και συνεργάτες της INTERAMERICAN στο Γραφείο Πωλήσεων Χανίων

Ημερομηνία:

«Αίμα Ζωής» κατέθεσαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου –Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη- οι εργαζόμενοι του Γραφείου Πωλήσεων της INTERAMERICAN σε συνεργασία με τον Σύλλογο  «Άγιος Ιωάννης», που συσπειρώνει τους εθελοντές αιμοδότες του νομού Χανίων και το νοσοκομείο Χανίων. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν αρκετοί πελάτες και φίλοι της Εταιρείας. Από την κοινή πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν συνολικά 49 φιάλες αίματος.Ήταν μια ενέργεια κοινωνικής συνεισφοράς της INTERAMERICAN στον τομέα της υγείας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Πράξεις Ζωής”. Η INTERAMERICAN έχει σχεδιάσει και υλοποιεί την τελευταία επταετία ένα ευρύτατο πρόγραμμα πρωτοβουλιών για την κοινωνία και το περιβάλλον, επενδύοντας στον εθελοντισμό των εργαζομένων και συνεργατών της, οι περισσότεροι από τους οποίους αποτελούν μέλη της εταιρικής ομάδας «Εθελοντές Ζωής».

Ο κ. Στάθης Λουραντάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Κρήτης και επικεφαλής του Γραφείου της εταιρείας στα Χανιά, δήλωσε σχετικά: «Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η ανθρωπιά μας εμπνέει να κάνουμε ακόμα περισσότερες πράξεις κοινωνικής προσφοράς. Η αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία μορφή εθελοντισμού. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στην αιμοδοσία που οργανώσαμε, και αποδεικνύεται ότι η ευαισθησία και το φιλότιμο δεν έχουν χαθεί. Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και με άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ