1ο Πανευρωπαϊκό βραβείο στο φεστιβάλ Science on Stage για την Κρήτη!

Κανένα σχόλιο

Στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ οι Έλληνες εκπαιδευτικοί συμμετείχαν, μαζί με 450 συναδέλφους τους από 33 άλλες χώρες, σε σεμινάρια, workshops και επιδείξεις των κατασκευών τους.

Σημαντική διάκριση για δύο εκπαιδευτικούς του νομού Ηρακλείου, τον Γιώργο Χατζησάββα του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου και την Κέλλυ Γιαννακουδάκη του 1ου Γυμνασίου Μαλίων, καθώς κέρδισαν το 1ο Βραβείο στο 12ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό  «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο» (Science on Stage).

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην Πράγα της Τσεχίας από τις 24 Μαρτίου έως τις 27 Μαρτίου 2022, υπό την αιγίδα της κας Mariya Gabriel, European Commissioner for Innovation, Research, Culture, Education and Youth και του Ministry of Education, Youth and Sports Czech Republic.

"Sponsored links"

εκπαιδευτικοί διάκριση
Στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ οι Έλληνες εκπαιδευτικοί συμμετείχαν, μαζί με 450 συναδέλφους τους από 33 άλλες χώρες, σε σεμινάρια, workshops και επιδείξεις των κατασκευών τους.

Η εργασία των δύο εκπαιδευτικών με τίτλο “Defying” Gravity («Αψηφώντας» την βαρύτητα) επελέγη από τη διεθνή επιτροπή του προγράμματος και παρουσιάστηκε στα Highlights (σε ολομέλεια) και κέρδισε το 1ο πανευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία “Technologies in STEM” που διαγωνίσθηκε. Ο συνολικός αριθμός των εργασιών σε αυτήν την κατηγορία ήταν 44.

εκπαιδευτικοί διάκριση
Τα φεστιβάλ είναι η κεντρική εκδήλωση του προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο» (Science on Stage) και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Το Science on Stage ξεκίνησε το 2000 (αρχικά ως «Physics on Stage» και αργότερα ως «Science on Stage») ως εκπαιδευτική πρωτοβουλία που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπεύθυνη του Ελληνικού τμήματος και ιδρυτικό μέλος του Science on Stage είναι η κα. Ευγενία Τσιτοπούλου – Χριστοδουλίδη. Το επόμενο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το 2024 στη Φινλανδία.

Η ανάρτηση του Πρότυπου Λυκείου Ηρακλείου.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live