1 χρόνος “ζωής” για το Κέντρο Ημέρας Alzheimer «Νεφέλη» – Ημερίδα την Παρασκευή

Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Ημέρας Alzheimer «Νεφέλη» του Ψυχιατρικού Τομέα Πα.Γ.Ν.Η.  διοργανώνει μια επιστημονική ημερίδα που θα γίνει υβριδικά (δια ζώσης και ταυτόχρονα διαδικτυακά) την

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου

"Sponsored links"

στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Alzheimer Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) «Νεφέλη», διεξάγουμε επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις στην άνοια, τους προγνωστικούς της παράγοντες καθώς και τα πεπραγμένα του Κέντρου Ημέρας.

Η ημερίδα έχει τίτλο: «Αγκαλιάζοντας τις Νεφέλες: ένας χρόνος μετά, ένας χρόνος μαζί» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της 7ης ΥΠΕ και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ηρακλείου.

νεφέλες αλτσχάιμερ ημερίδα

Η ημερίδα περιλαμβάνει δυο διαδραστικά εργαστήρια τα όποια απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας (κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές κα), που δραστηριοποιούνται στην ανίχνευση διαταραχών μνήμης και παρέμβασης στην άνοια. Επίσης, παρουσιάσεις και εισηγήσεις που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Το Κέντρο Ημέρας Alzheimer «Νεφέλη» του Ψυχιατρικού Τομέα Πα.Γ.Ν.Η,   λειτουργεί από τον Νοέμβριο  του 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης  και είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» με κωδικό ΟΠΣ 5041815.

νεφέλες αλτσχάιμερ ημερίδα

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/84925310485?pwd=Q1huZXhIeVFhWVFVaWJ5RDZjc0IvZz09

"Sponsored links"

Meeting ID: 849 2531 0485

Passcode: 173106

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live