21.8 C
Chania
Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026

10 ευρώ εισιτήριο εισόδου στο Λαφονήσι;

Ημερομηνία:

Ο δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαδάκης σε ανάρτησή του αναφέρει ότι υπάρχουν σκέψεις να μπει εισιτήριο 10 ευρώ για την παραλία Ελαφονήσι.

Αναφέρει σχετικά:

Με νέο καθεστώς οργανωμένης διαχείρισης και εισιτήριο εισόδου 5 ευρώ ανοίγει αύριο, Σάββατο, για τη φετινή τουριστική περίοδο το Κουρταλιώτικο φαράγγι, σε μια προσπάθεια προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και καλύτερης διαχείρισης της αυξημένης επισκεψιμότητας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Όπως ανακοίνωσε ο ΟΦΥΠΕΚΑ

Μια σκέψη ότι θα μπει είσοδος και στο Λαφονήσι υπάρχει μάλιστα δειλά δειλά την διαδίδουν πλέον τουριστικά γραφεία ότι από τον επόμενο μήνα θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.. μάλιστα η τιμή θα τσιμπάει ολίγον….10€.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, ας ελπίσουμε ότι θα το διαψεύσει η δημοτική μας αρχή, αλλά από παλιά ήταν σκέψη του κ Κουκουράκη αυτή, ώστε να περιορίσει την επισκεψιμότητα σε μια περιοχή που είχε και έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια.

Μην ξεχάσουμε ότι για την άλλη παραλία τον Μπάλο του Δήμου Κισάμου ήδη υπάρχει τιμή εισόδου 1€ που βέβαια καταλήγει στην εταιρεία του Δήμου Κισάμου που εκμεταλλεύεται την περιοχή, την Μονομετοχική και εισπράττεται σαν ανταποδοτικό τέλος

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ