10.502 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη, σε 7 ημέρες – Εκτόξευση του ιικού φορτίου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Αύξηση 14% στην Π.Ε. Ρεθύμνου – Μικρή κάμψη των κρουσμάτων της τάξης του 1% στην Π.Ε. Λασιθίου – Εκτόξευση του ιικού φορτίου στα Χανιά – Δείτε τα στοιχεία για την εβδομάδα 11-17 Ιουλίου

Αυξημένα κατά 2% ήταν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Ηρακλείου την εβδομάδα που πέρασε (11-17 Ιουλίου), σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας τα 4.924. Το αντίστοιχο διάστημα η Π.Ε. Λασιθίου παρουσίασε μικρή κάμψη της τάξης του 1%, με τα εβδομαδιαία κρούσματα να ανέρχονται σε 975. Στην Π.Ε. Ρεθύμνου 1.423 ήταν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού της προηγούμενης εβδομάδας με αύξηση κατά 14% (!), ενώ 3.180 ήταν τα εβδομαδιαία κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Χανίων, μειωμένα κατά 4% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον ακόλουθο πίνακα παρουσιάζεται τo σύνολο των κρουσμάτων, η επίπτωση ανά 100.000 πληθυσμού καθώς και η εβδομαδιαία μεταβολή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 ανά περιφερειακή ενότητα την εβδομάδα αναφοράς σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

"Sponsored links"

πίνακας

Εκτόξευση του ιικού φορτίου στα Χανιά

Τριψήφια ποσοστιαία αύξηση του ιικού φορτίου στα Χανιά διαπιστώνεται, με βάση τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων για την επιδημιολογική επιτήρηση του ιού SARS-CoV-2 σε αστικά λύματα, το οποίο λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ. Κατά 20%, οριακή η αύξηση στον Άγιο Νικόλαο, μειωμένο κατά 11% το ιικό φορτίο στο Ηράκλειο.

Τα δείγματα λαμβάνονται από τις εισόδους των κατά τόπους Μονάδων Επεξεργασίας Λυμάτων (ΜΕΛ) και αντιστοιχούν στον πληθυσμό που εξυπηρετείται από αυτές.

ιικό φορτίοΠοσοστιαία μεταβολή στη μέση συγκέντρωση του ιικού φορτίου του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα ανά 100.000 κατοίκους την εβδομάδα 11-17/07/2022 σε σχέση με την εβδομάδα 04-10/07/2022.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live