17.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Σχόλια στην τοπική επικαιρότητα

Ημερομηνία:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ καμώματα!
Όλο το Σάββατο (28/6) κανείς από τους πελάτες της τράπεζας συνταξιούχος δεν μπορούσε να εκταμιεύσει χρήματα μέσω ΑΤΜ
Σκηνές απίστευτου κάλους… Με τους πολίτες να περιφέρονται από ΑΤΜ σε ΑΤΜ ματαίως. Σε μερικές περιπτώσεις ματαιώθηκαν αγορές, εκτέθηκαν πολίτες καρδιοκτύπησαν  ανθρωποι…
Ένας χαμός με πρωταγωνιστή το αναιτιολόγητο FERBOTEN των ΑΤΜ της Τραπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ  .
Γιατί κυρία Πειραιώς; Εξήγηση θα δώσετε στους ανθρώπους  που σας εμπιστεύονται και αφήσατε σύξυλους;
Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων
Ο στυλοβάτης της τοπικής αγοράς.
Πόσο δικαιωμένοι νοιώθουν όλοι όσοι πρωτοστάτησαν για τη δημιουργία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων
Ιδιαίτερα στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η παρουσία της Τράπεζας σώζει στην κυριολεξία την τοπική οικονομία.
ΑΒΕΑ, ΒΙΟΧΥΜ Χιωτάκης, Μύλοι Κρήτης, Εμπορικό Κέντρο στον Πλατανιά είναι μερικές από τις πιο σημαντικές σωτήριες κινήσεις της Τράπεζας.
Σημειωτέον ότι η συνεργασία που δρομολόγησε με άλλες μεγάλες συνεταιριστικές επιχειρήσεις  ανοίγουν τους δρόμους για νέες επιχειρηματικές δράσεις. Όπως τα τυροκομικά ΚΡΙΑΡΑΣ και άλλα πολλά και σημαντικά.
Ας περιφρουρήσουμε τις κατακτήσεις μας ως κοινωνία προόδου για να μην έχομε τα χειρότερα..
Τράπεζα – ΙΝΚΑ – ΕΤΑΝΑΠ και άλλες δικές μας  επιχειρήσεις εργαλεία δικά μας Οι Συνεταιριστικές έμειναν έξω από την ανακεφαλοποίηση ενδεικτικό κι αυτό μιας εμφανούς διάκρισης σε βάρος των συμφερόντων του Λαού μας

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
Δρόμος πλήρους ασυδοσίας ένας δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας. Όριο ταχύτητας ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ για τετράτροχα 80 και δίτροχα και κυρίως μηχανές μεγάλου κυβισμού 120 έως 180 χιλμ. την ώρα!
Ηχορύπανση στο φουλ αλλά και κίνδυνος στα ύψη.
Για να βγεις από το σπίτι σου πρέπει να έχεις «άγιο βοηθό» για να μείνεις στο σπίτι σου πρέπει να έχεις σιδερένια νεύρα.
Επιτρέπεται ειδικά στην ευθεία από γέφυρα Εθνικής έως… τον Ιερο Ναο.. Αγίου Στυλιανού και λίγο παρακάτω να  κάνουν σούζες και να αναπτύσσουν όση ταχύτητα έχουν δυνατότητα οι μηχανές;
Λεωφόρος Καζαντζάκη  ο φόβος και τρόμος.
Μας ακούει κανείς;

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
– ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!
Τμήμα Συγκοινωνιών υπάρχεις;
Αν υπάρχεις πως δεν βλέπεις κι αν βλέπεις τι κάνεις;
Είναι δυνατόν μέσα στις αντλίες καυσίμων να είναι χώρος στάθμευσης οχημάτων όλων των μεγεθών και κυρίως λεωφορείων;
Είναι δυνατόν όλο το 24ωρο καθημερινές και αργίες όλες τις ώρες να κινούνται οχήματα να κορνάρουν να φωνάζουν οι οδηγοί τους να πλένουν εντός εκτός των λεωφορεία τους.
Να  κινούνται ανάμεσα στις αντλίες συνεχώς και αενάως. Ο χώρος να είναι αφύλακτος και με τέτοια κυκλοφοριακή συμφόρηση που αυξάνεται τις μεταμεσονύκτιες ώρες;
Επιβάλλεται ή δεν επιβάλλεται εφ’ όσον το πρατήριο καυσίμων είναι κλειστό να κλείνουν οι είσοδοι του με  Αλυσίδες;
Αλλά ισχύουν για όλους εκτός από το συγκεκριμένο βενζινάδικο ;
Τι πρέπει να γίνει για να επέμβουν οι αρμόδιοι μήπως να καούν ζωντανοί  ορισμένοι όταν απέναντι σε απόσταση 20 μέτρων βρίσκονται σπίτια;

Φυλακισμένοι Απεργοί Πείνας
Στα Χανιά 250 περίπου απεργοί πείνας φυλακισμένοι της νέας φυλακής ΚΡΗΤΗ 1… Πανελλαδικα 4.500 κρατούμενοι συνεχίζουν τον αγώνα για ανθρώπινες συνθήκες κράτησης και ενώ συμβαίνει εδώ και μέρες ένα τόσο σημαντικό γεγονός  τα συστημικά ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος.
Ενημέρωση να σου πετύχει…
Το κενό καλύπτουν κοινωνικοί αγωνιστές που ανάρτησαν και την Κυριακή το απόγευμα ενημερωτικό ΠΑΝΟ στα αγγλικά στην πύλη της Άμμου.

ΨΟΦΙΑ ΖΩΑ και σκουπίδια με πινακίδες  για κλάματα στην Εθνική
Από Χανιά έως το Κολυμπάρι 4 ή  5 πτώματα ζώων (ανάμεσά τους και ένα μεγάλο πουλί ) σε τυμπανιαία μορφή συναντήσαμε την Κυριακή.
Πτώματα μαζί με σκουπίδια στις άκρες και τις πινακίδες σε πλήρη μουτζούρωμα να η εικόνα της τουριστικής μας «Μόστρας».
Δήμοι – Ξενοδόχοι θα ενδιαφερθεί κανείς ουσιαστικά;

ΒΙΟΧΥΜ, ΤΕΜΕΝΙΑ ΓΕΡΑΝΙ ΕΤΑΝΑΠ
Μ’ ακούτε;
Απίστευτο κι όμως συμβαίνει.
Δυστυχώς οι επιχειρηματίες στα κέντρα τους που διοργανώνουν γαμήλια τραπέζια «παντρεύουν» και την Coca Cola  με τα παρελκόμενά της Fanta κτλ και τα σερβίρουν μαζί με τα παραδοσιακά φαγητά μας πιλάφι και ψητό υπό τους ήχους της Κρητικής Μουσικής!!!
Μήπως πρέπει σοβαρά να σκεφτούν το όλο θέμα και να δράσουν συντονισμένα οι τοπικές εταιρείες χυμών αναψυκτικών και νερού και να εκπαραθυρώσουν σε συνεργασία με  τους επιχειρηματίες τα αναψυκτικά των πολυεθνικών;

Νίκος Αγγελάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ