150 κιλά απορριμμάτων συγκέντρωσαν εθελοντές στο Φαράγγι Δικτάμου | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/05/2022, ο εθελοντικός καθαρισμός στο Φαράγγι του Δικτάμου που πραγματοποιήθηκε από τον  Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατωχωρίου «Αγ. Γεώργιος», και τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.

Δεκάδες εθελοντές, ανάμεσα τους και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Κατωχωρίου και με το σύνθημα «Όλοι μαζί για το Φαράγγι Δικτάμου», συμμετείχαν στις εργασίες καθαρισμού του φαραγγιού.

Στόχος της δράσης, κατά την οποία μάλιστα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 150 κιλά απορριμμάτων (πλαστικά, ελαστικά, μεταλλικά αντικείμενα, κ.α.) είναι η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του φαραγγιού.

"Sponsored links"

Ο κ. Τσουπάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές που συμμετείχαν αλλά και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατωχωρίουγια τη φιλοξενία, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και ευγνώμονες που και φέτος οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων και βρεθήκαμε όλοι μαζί εδώ, προσπαθώντας να προστατεύσουμε τον φυσικό πλούτο του τόπου μας».

 

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live