2 ακόμα κρούσματα κορωνοϊού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Τι λέει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος ανακοινώνει ότι έπειτα από διαγνωστικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα, 09/03/2021, στο σύνολο του προσωπικού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, βρέθηκαν δύο (2) ακόμα θετικά κρούσματα Covid-19 σε μέλη του προσωπικού.

Το σύνολο του προσωπικού έχει τεθεί σε περιορισμό από χθες, ενώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί απολύμανση στον χώρο.

Παράλληλα σημειώνεται ότι, η εξυπηρέτηση του κοινού τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιούνταν αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας και η παράδοση γινόταν στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

"Sponsored links"

Τέλος, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και η Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου αναστέλλει την λειτουργία της μέχρι νεοτέρας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live