“200 χρονια τα βασανα μου χαιρομαι” στο Κοντομαρί

Κανένα σχόλιο

Παρασκευη 17 Σεπτεμβριου στις 20.00 Πλατεια Ξηροκαμπι στο Κοντομαρι.

Προβολη αυτόνομης παραγωγής βίντεο “200 χρονια τα βασανα μου χαιρομαι” συνοδευομενη απο θεατρικη παρασταση και μουσικη.

Τα τραγούδια διατρέχουν αβίαστα τους ανθρώπινους πολιτισμούς τόσο στο χώρο όσο και στο χρόνο. Δεν τα σταματούν οι συνοριοφύλακες, δεν τα χαλάει ο καιρός, δε διαγράφονται από τους νομοθέτες. Μ’ ένα τραγούδι αγκαλιάζουμε τους πόθους μας, αναπνέει η ψυχή μας, κι ανιστορούμε των ανθρώπων το δέσιμο.

"Sponsored links"

Χρησιμοποιώντας τη μουσική ως όχημα, επιλέγουμε σε αυτή τη συγκυρία να παρουσιάσουμε μια διαφορετική αφήγηση και να προσεγγίσουμε το παρελθόν με προσοχή και ευθύνη.

Από το δικό μας «μετερίζι», αυτό της μουσικής, εστιάζουμε σε όσα ενώνουν τους λαούς και όχι σε εκείνα που τους χωρίζουν.

από τη μουσικη συλλογικοτητα Yar Aman

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live