15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται με το τρενάκι στον Πλατανιά… ακόμα και με βροχή

Ημερομηνία:

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες ο Άγιος Βασίλης με το τρενάκι και  την ‘παρέα του, πραγματοποίησαν την δεύτερη επίσκεψη τους στο Δήμο Πλατανιά, σε τοπικές κοινότητες της Δημοτικής ενότητας Μουσούρων αυτή την φορά.

Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηρίοτητες και τα παιχνίδια ,κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν βάσει του προγράμματος που είχε ανακοινωθεί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φούρνε,στην πλατεία και το γραφείο Τ.Κ Βατολάκου, και στο Δημ Σχολείο Αλικιανού.

Το συντονισμό και την παρουσίαση των εκδηλώσεων είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Νίκος Δασκαλάκης, ενώ παρευρέθησαν και συμμετείχαν οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ  Γ.Παπουτσάκης  και κ. Α. Φραγκονικολάκης .
To τρενάκι σήμερα Πέμπτη 29/12/2016 -εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- συνεχίζει το ταξίδι του στην Δημοτική Ενότητα Βουκολιών με τις εξής στάσεις :
Πλατεία  ΤΚ Ταυρωνίτη (Χριστουγεννιάτικο Δένδρο): στις 16.15
Πλατεία ΤΚ  Βουκολιών  στις 17:50
Αφετηρία: από το Δημαρχείο Πλατανιά (στο Γεράνι): στις 16.15
Χορηγοί  των εκδηλώσεων είναι τα s/m SYN.KA και η Ένωση Τρένων Δυτικής Κρήτης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...