27.348 άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας ψήφισαν το κόμμα του Σώρρα!

Κανένα σχόλιο

Μπορεί ο ίδιος να είναι κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα και να είναι φυλακισμένος, έχοντας ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, ωστόσο έπεισε 27.000 Έλληνες να τον ψηφίσουν για την Ευρωβουλή.

Ο λόγος για τον Αρτέμη Σώρρα και την «Ελλήνων Συνέλευσις», που πήραν 27.348 ψήφους.

Πάνω από 10.000 Έλληνες ψήφισαν τους «Έλληνες Οικολόγους» του Δημοσθένη Βεργή, ενώ ουραγός στις ευρωεκλογές είναι το κόμμα του Αναστασίου-Κωνσταντίνου Τσανεκλίδη, που πήρε κάτω από 2.000 ψήφους σε όλη την Ελλάδα.

"Sponsored links"

Σε αυτές τις ευρωεκλογές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων πραγματοποίησαν ελεύθερη πτώση.

Ειδικά το ποσοστό των ΑΝΕΛ έπεσε στο 0,79%, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε να ξεπεράσει το κόμμα του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, πετυχαίνοντας με τους «Πολίτες» ποσοστό 0,91%.

Αξιοσημείωτο ποσοστό κατάφερε ο συνδυασμός «Ελλάδα, ο άλλος δρόμος» του Νότη Μαρία, που πέτυχε ποσοστό 1,24%.

Μόλις το 0,16% τω ψήφων πήρε το κόμμα του Σάββα Τσιτουρίδη, «Έλληνες Ριζοσπάστες», ενώ πολύ χαμηλές πτήσεις κατέγραψε και το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα, «Νέα Ελληνική Ορμή», το οποίο πήρε το 0,21% των ψήφων.

Αναλογικά τις μεγαλύτερες απώλειες τις κατέγραψαν το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Από τις ευρωεκλογές του 2014, όταν και είχε σημειώσει ποσοστό 6,61%, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έπεσε στο 1,52% δηλαδή σημείωσε πτώση 77%.

Αντίστοιχα, το κόμμα του Πάνου Καμμένου, είχε σημειώσει ποσοστό 3,46% και έπεσε στο 0,79%, σημειώνοντας επίσης πτώση 77%.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις