3ο Συνέδριο Υποψηφίων Διδακτόρων της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ – Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε

Κανένα σχόλιο

Η Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στο 3ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής. Το Συνέδριο απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό και θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στην Πολυτεχνειούπολη, Κτίριο Κ2, Αίθουσα Α2 της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, την 1η Απριλίου 2022 και ώρες 8:15 πμ έως 7:45 μμ και  διαδικτυακά μέσω Zoom.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι υποψήφιοι διδάκτορες της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ. Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι πρωτοποριακές ερευνητικές εργασίες των εν εξελίξει διδακτορικών διατριβών. Θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στις τρέχουσες σημαντικές περιβαλλοντικές προκλήσεις. Από την διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων, την αντιμετώπιση των ενεργειακών αναγκών του αύριο έως τη διαχείριση των υδατικών πόρων και την κλιματική αλλαγή. Η έρευνα έχει εκπονηθεί μέσα από δημιουργικές συνεργασίες με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Παρακολούθησης
https://forms.gle/4ZoLJ5nGQPXvoyRV7

"Sponsored links"

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει στην Αίθουσα Κ2.Α1 του Κτιρίου ΧΗΜΗΠΕΡ – Πολυτεχνείου Κρήτης. Mε γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού SARS-COV-2, θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά την είσοδο στην αίθουσα K2.A1.

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή, απαιτείται προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://tuc-gr.zoom.us/j/92078855267?pwd=RWZmS3NDVms1dENKT2V6d1V4UVY3QT09

H Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Zoom, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής XHMHΠΕΡ. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ για την εκδήλωση αυτή. Η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα, το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου ΕΔΩ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live