4.000 υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών στα δικαστήρια των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Του Παντελή Γαϊτση | Πάνω από 4.000 υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών έχουν φτάσει στα δικαστήρια των Χανίων, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από το Δικηγορικό Σύλλογο.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Γιάννης Δασκαλάκης, πολλές υποθέσεις δεν αναμένεται να εκδικαστούν πριν το 2025!

“Εχουμε 4.000 κατατεθειμένες αιτήσεις για εκδίκαση ζητημάτων που αφορούν υπερχρεωμένα νοικοκυριά, εκ των οποίων έχουν εκδικαστεί περίπου 1.000. Υπολογίζουμε ότι το 2025 με 2026 θα εκδικαστούν αιτήσεις που κατατίθενται σήμερα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλάκης.

"Sponsored links"

Υπολογίζεται ότι περίπου το 1/3 των αιτήσεων που κατατίθενται γίνονται δεκτές, κάτι που σημαίνει ότι οι αιτήσεις είναι κατά πολύ περισσότερες.

neatv.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live