40.000 υπογράφες ενάντια στη δημιουργία αντλιοστάσιου της ΔΕΥΑΧ στον Σταυρό – Ετοιμάζουν νέα συγκέντρωση

Κανένα σχόλιο

Περίπου 40.000 άνθρωποι έχουν σπεύσει σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη δημιουργία αντλιοστάσιου της ΔΕΥΑΧ στην παραλία της Παχιάς Άμμου στον Σταυρό όμως ο Δήμος και η ηγεσία της ΔΕΥΑΧ παραμένουν… αμετακίνητοι.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου των Πρωτοβουλιών Κατοικων Σταυρου και αλλοδαπων κατοικων Ακρωτηριου:

Μετά από την υπέρ του δέοντος επιτυχημένη προσέλευση του κόσμου , αλλά και κάποιων  θεσμικών οργάνων της πολης των Χανιων  στο κάλεσμα ενημέρωσης και συζήτησης για το επίμαχο θέμα της παράνομης χωροθέτησης του αντλιοστασιου στην αιγιαλιδα ζώνη της Παχιάς Άμμου στις 15/1/2023, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους που  στήριξαν και συνεχίζουν να  στηρίζουν την αλλαγή χωροθέτησης που με τόσο επιπόλαιο και ανεύθυνο τρόπο έγινε μέσα σε μια βραδιά από την ηγεσία της ΔΕΥΑΧ εν άγνοια του προηγούμενου Δημοτικού συμβουλίου  όπως αναφέρεται στα πρακτικά του 2014 αφού η χωροθέτηση των αντλιοστασιων είχε εγκριθεί σε δημοτικό η κοινοτικό χώρο και όχι σε παραλία , αιγιαλιδα ζώνη , παλαιό αιγιαλό κλπ .

"Sponsored links"

Γιατί άλλαξε ξαφνικά η χωροθέτηση από την τεχνική υπηρεσία υπηρεσία της ΔΕΥΑΧ θα διερευνηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Για λόγους δεοντολογίας δεν μπορούμε να δώσουμε στην δημοσιότητα άλλα στοιχεία γιατί είναι τεχνικά, περιβαλλοντικά και νομικά θέματα.

Το εκπληκτικά ευχάριστο γεγονός είναι ότι σήμερα φτάσαμε στον αριθμο 39,475 πολιτών που αντιδρούν στην καταστροφή της Παχιάς Άμμου .

Επίσης ανακοινώνουμε την υπό σύσταση συλλόγου -Προστασία Περιβάλλοντος Σταυρού με συμμετοχή της πρωτοβουλίας αλλοδαπών κατοίκων Ακρωτηρίου με την διακριτική ονομασία  S.E.A “LAILA” (Stavros Environmental Association “LAILA”) που απαριθμεί μέχρι σήμερα 920  μέλη.

Ετοιμαζουμε νέα μεγαλειώδη συγκέντρωση με καλεσμένους από την υπόλοιπη Κρήτη και Αθήνα .

Επίσης έχουμε την στήριξη της Sea Shepherd Greece.

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στις επόμενες ημέρες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live