Χανιά: 5 μήνες δεν έγιναν οι ενέργειες που έπρεπε και τελικά βυθίστηκε το “Απόλων Κ”

Κανένα σχόλιο

Το “Απόλλων Κ” προσέκρουσε στην προβλήτα “Μασχάλη” στην Αγία Ρουμέλη στις 11 Ιουνίου δημιουργώντας του ζημιά και εισροή υδάτων.

Μάλιστα, το πλοίο παρέμεινε δεμένο και ημιβυθισμένο στο σημείο, μην μπορώντας φυσικά να εκτελέσει κάποιο δρομολόγιο, έως ότου επισκευαστεί.

Σήμερα, πολλούς μήνες μετά, και αφού δεν έγιναν οι απαραίτητες εργασίες, το «Απόλλων Κ.» βυθίστηκε αφού τα χτυπήματα των κυμάτων «αποτελείωσαν» το μυσοβυθισμένο πλοίο.

"Sponsored links"

Ο Ιωάννης Τζατζιμάκης σε ανάρτησή του που συνοδεύεται από φωτογραφίες και βίντεο αναφέρει:

Αγία Ρουμέλη Σφακίων, όπως είπαμε κύριοι του Λιμενικού ταμείου Χανίων και της πολιτείας οι εξυπνάδες τελειώσανε οι καιροί σας πρόλαβαν, εεεε τη να κάνουμε πέντε μήνες σας περίμεναν, αποτύχατε, Φροντίστε τουλάχιστον να μάς καθαρίσετε την παραλία..εάν είστε ικανή και για αυτό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live