Πρωτοβουλία Αντίστασης: Μαζική συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης 9 Νοέμβρη

Κανένα σχόλιο

Η Πρωτοβουλίας Αντίστασης εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα για την πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία στις 9 του Νοέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις θα διαμορφώσει παρακαταθήκες και καλύτερο έδαφος για ένα παρατεταμένο μέτωπο αντίστασης στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων από την ακρίβεια. Κάτι τέτοιο παρότι δύσκολο και απαιτητικό είναι αναγκαίο και κάθε άλλο παρά ανέφικτο.

"Sponsored links"

Η κατεύθυνση πάλης μ’ αγώνα και απεργία για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις κόντρα σε κάθε αντεργατικό νομοθέτημα και την τρομοκρατία κράτους – εργοδοσίας, είναι ο μόνος δρόμος για την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας που επιβάλλεται με όπλο την ιδεολογική τρομοκρατία και την καταστολή.

Δύσκολος συνολικά ο δρόμος του αγώνα για Δουλειά με δικαιώματα – Ειρήνη- Ελευθερίες, μα παρότι οι εκλογικές αυταπάτες πάντα αποπροσανατολίζουν η ίδια η ζωή θα τον επιβάλλει σαν το μοναδικό για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου μας. Το στίγμα αυτής της κατεύθυνσης πάλης θέλει να ενισχύσει η προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο την Τετάρτη 9 του Νοέμβρη στις 10 το πρωί που καλούν η Ταξική Πορεία και η Πρωτοβουλία Αντίστασης».

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live