Μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο με τρακτέρ | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Με τρακτέρ αναγκάζονται να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά 20 οικογενειών στη Βούντενη, στην Πάτρα. Και αυτό καθότι  ο εργολάβος που κατασκεύαζε δρόμο στο χωριό…  έπεσε έξω κι έτσι το έργο είναι «στον αέρα».

Οι κάτοικοι έκαναν υπομονή μήπως και βρεθεί κάποια λύση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο δρόμος είναι γεμάτος λάσπη και ανηφορικός οπότε αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί και ως εκ τούτου τα πάντα γίνονται με ένα τρακτέρ.

Μαθητές ανεβαίνουν πάνω σε τρακτέρ για να πάνε σχολείο, κάτοικοι φορτώνουν τα σκουπίδια τους στο τρακτέρ για να τα «κατεβάσει» μέχρι τον κάδο απορριμμάτων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr.

"Sponsored links"

Οι κάτοικοι ζητούν από τη δημοτική Αρχή να δώσει άμεση λύση. Όπως λένε δεν μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live