Τη Δευτέρα η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές Πολάκης – Σταθάκη

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων διοργανώνει ημερίδα την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, με ομιλητές τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και Αν. Τομεάρχη Διαφάνειας και Διοικητικής Δράσης Παύλο Πολάκη και τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1. Αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
2. Ενίσχυση του εισοδήματος
3. Στήριξη του κοινωνικού κράτους
4. Παραγωγική ανασυγκρότησή
5. Ισχυρό δημοκρατικό κράτος
6. Απάντηση στη δημογραφική πρόκληση.

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αναφέρει:

«Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας, τους έξι άξονες του προγράμματος όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live