“Την επόμενη φορά, πρέπει να είναι αλλιώς”: Μαζική η συμμετοχή στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με Σταθάκη – Πολάκη στο ΚΑΜ

1 Σχόλιο

Πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων το απόγευμα της Δευτέρας 12/12/2022 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου με ομιλητές τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και Αν. Τομεάρχη Διαφάνειας και Διοικητικής Δράσης Παύλο Πολάκη και τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Στην ημερίδα οι δύο πολιτικοί μίλησαν για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, την στήριξη του κοινωνικού κράτους, την παραγωγική ανασυγκρότησή, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος και την απάντηση στη δημογραφική πρόκληση.

Οι δύο πολιτικοί αναφέρθηκαν επίσης και στην υπόθεση σύλληψης της Εύας Καϊλή από τις βελγικές αρχές .

"Sponsored links"

Ο Γ. Σταθακής μεταξύ άλλων είπε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σαφής:

“Θέλουμε μια παραγωγική στροφή της οικονομίας, θέλουμε να στηρίξουμε τους παραγωγικούς τομείς, τον αγροτικό τομέα, τη βιομηχανία, τη ναυπηγική, την αμυντική βιομηχανία. Θέλουμε στήριξη της καινοτομίας, της νεανικής επιχειρηματικότητας. Η διασύνδεση της εγχώριας παραγωγής με τον τουρισμό και μια πληθώρα άλλων πολιτικών που η ελληνική οικονομία θα κάνει μια μεγάλη στροφή”.

O Π. Πολάκης είπε ότι την επόμενη φορά που θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ:

“…Πρέπει να είμαστε σίγουροι, έτοιμοι και προπαντώς αποτελεσματικοί. Δεν είναι δε μπορούσα, είχα τα μνημόνια, είχα τους άλλους, δεν ήξερα καλά, είχαμε πολλά να ασχοληθούμε. Δε θα έχουμε τέτοιες πολυτέλειες την επόμενη φορά. Πρέπει να είναι αλλιώς”

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Alexandros Raskolnick

    Θυμίζουν το γνωστό μύθο του Αίσωπου με το βοσκόπουλο που ξεγελά επανειλημμένα τους συχωριανούς του κάνοντας τους να πιστεύουν ότι ένας λύκος επιτίθεται στο κοπάδι του. Όταν όντως εμφανίζεται ένας λύκος και το αγόρι ξανακαλεί σε βοήθεια, οι χωρικοί πιστεύουν ότι είναι άλλος ένας ψευδής συναγερμός, οπότε τα πρόβατα τρώγονται από τον λύκο. Το ηθικό δίδαγμα που υποδηλώνεται είναι πώς ανταμείβονται οι ψεύτες: ακόμα κι αν λένε την αλήθεια, κανείς δεν τους πιστεύει.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live