15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Γρίφος» με την υποψηφιότητα Σταθάκη – Τα «αποκλεισμένα» Χανιά και ο Βόρειος Τομέας

Ημερομηνία:

Η κάθοδος του πρώην υπουργού, Γιώργου Σταθάκη στις επόμενες κάλπες απασχολεί σοβαρά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι τα Χανιά έχουν αποκλειστεί, αφού εκεί εκλέγεται ο Παύλος Πολάκης «και ο Σταθάκης δεν θα έχει καμία τύχη».

Γνώστες των παρασκηνιακών συζητήσεων πάντως που γίνονται στα υψηλά κλιμάκια μας λένε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να κατέβει και στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, όπου ο συνωστισμός υποψηφιοτήτων καλά κρατεί.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 10/12

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ