17.4 C
Chania
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Οδοιπορικό στα έργα του ΕΣΠΑ στην Κρήτη με ξεναγό τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης επέλεξε να ενημερώσει το ευρύ κοινό με ένα πρωτότυπο τρόπο: Με ένα πενθήμερο οδοιπορικό (Road Trip) και «ξεναγό» στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη. Συνεπιβάτες του η Έφη Νταλάκα, ο Γιώργος Νταλάκας και η Ειρήνη Ζάχου.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού, η ομάδα πέρασε από την Περιφέρεια Κρήτης όπου τους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Η παρέα των τεσσάρων συνταξιδιωτών, θα διασχίσει οδικώς όλη τη Μεγαλόνησο, θα ανακαλύψει σπουδαία αναπτυξιακά έργα που υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν και τα οποία αναμένεται να συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συζήτησε με τον Αντώνη Τσαπατάκη και τους συνοδοιπόρους του, για το νησί, τις πρώτες εντυπώσεις και τις απόψεις τους, πρόσφερε το φωτογραφικό άλμπουμ για την Κρήτη και τους ευχήθηκε καλή πορεία.

Με αυτό το Road Trip, η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης επιδιώκει να συστήσει στο ευρύ κοινό, ορισμένα από τα νέα, σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στην Κρήτη με πόρους του Περιφερειακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 και να αναδείξει το ρόλο και τα αποτελέσματα της Πολιτικής Συνοχής στους πολίτες της Κρήτης και τους επισκέπτες της.

Η αναπτυξιακή προσπάθεια θα συνεχιστεί με το νέο πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ 2021-2027», το οποίο θα διαθέσει στην Περιφέρεια 564,5 εκ. €.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Αρνάκι ή κατσικάκι με άγρια μάραθα Στις Μαργαρίτες (Άνοιξη) είναι...

Βιωματικές δράσεις για την έμφυλη ισότητα μέσα από το παραμύθι «Το Δέντρο της Ισότητας» στην Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης υλοποιεί βιωματικές δράσεις με τίτλο «Ένα ξεχωριστό δώρο για τη μαμά μου» βασισμένες στο παιδικό βιβλίο «Το Δέντρο της Ισότητας» σε σχολεία του Ηρακλείου.

Ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιολάδο «Κρήτη» σε Άδελε και Κριτσά

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσαν εκπαιδεύσεις για το ελαιόλαδο σε Άδελε και Κριτσά. Νέες δράσεις προγραμματίζονται σε Αρχάνες και Αγγελιανά.