55χρονος Κρητικος με καρκίνο του εντέρου, με έμφραγμα και εγκεφαλικο χρειάζεται τη βοήθειά μας

Κανένα σχόλιο

Ο Στυλιανός Μαστροκυριακάκης είναι 55 ετών, ζει στην Κρήτη και χρειάζεται την βοήθειά μας!

Έπειτα από οξύ ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο υπέστη τον Ιούνιο του 2020, αδυνατεί να επανέλθει στην κανονική του ζωή καθώς ο ίδιος και οι οικείοι του δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ο κύριος Μαστροκυριακάκης κατά την διάρκεια της ενήλικης ζωής του, απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, για να καταφέρει να συντηρήσει την οικογένειά του και να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του.

"Sponsored links"

Το 2019, διαγνώσθηκε με καρκίνο του εντέρου, υποβλήθηκε σε επέμβαση και ακτινοβολίες και αναγκάστηκε να σταματήσει τις όποιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τον Μάιο του 2019, νοσηλεύτηκε και πάλι έπειτα από έμφραγμα που υπέστη. Όλα αυτά τα χρόνια, η γυναίκα του και τα παιδιά του, βρίσκονται στο πλάι του και τον στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το παρών διάστημα και εξαιτίας του εγκεφαλικού επεισοδίου, έχει ανάγκη από 24ωρη υποστήριξη και βοήθεια την οποία του την προσφέρει η γυναίκα του. Το γεγονός αυτό δεν της επιτρέπει να εργαστεί για να καλύψει τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς της. Οι ιθύνοντες ιατροί έχουν συστήσει φυσιοθεραπείες για την αποκατάσταση του ασθενούς.

Ο ίδιος, όμως, αδυνατεί να τις κάνει καθώς είναι άνεργος και ανασφάλιστος εξαιτίας των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει . Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και αν δεν λάβει τις κατάλληλες θεραπείες, μπορεί να μετατραπεί σε μη αναστρέψιμη! Μετά από επιθυμία της οικογένειας του, τον αγώνα βοήθειας, έχει αναλάβει ο Οργανισμός ‘Πράξη Αγάπης’, εκπρόσωποι του οποίου βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση με σκοπό την διάσωσή του.

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

Καλέστε στον αριθμό: 19825

Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ ανά κλήση.

Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.

Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771 | IBAN: GR41 0172 2220 0052 2209 1702 771 SWIFT-BIC: PIRBGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ

"Sponsored links"

Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 210/006305-39 | IBAN: GR44 0110 2100 0000 2100 0630 539 SWIFT-BIC: ETHNGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για τον κύριο Μαστροκυριακάκη.

Με τις καταθέσεις, σημειώνετε την αιτιολογία και έπειτα μπορείτε αποστείλετε σε μήνυμα: την πλήρη διεύθυνσή σας, την πόλη και την ημερομηνία, έτσι ώστε να σας αποσταλεί απόδειξη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live