6μηνο Πολιτικό Μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο Παλιό Λιμάνι

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ΕνότηταΧανίων, σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώνει 6μηνο Πολιτικό Μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στην Πλ. Κατεχάκη, Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ        

"Sponsored links"

Νικόλαος Καλογερής, Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

Παναγιώτης Σημανδηράκης, Δήμαρχος Χανίων

ΟΜΙΛΙΑ

«Ο Μίκης Θεοδωράκης και η ιστορική Κρήτη»

από τον Γιώργο Αγοραστάκη, Πρόεδρο του Παγκρητίου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ

Πιάνο: Γιώργος Σαλτάρης, τραγούδι: Φρόσω Κοσσυβάκη

Στους παρευρισκομένους θα διατεθεί από την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων το βιβλίο του Γιώργου Αγοραστάκη, «Το πνεύμα της Επανάστασης του ’21 και ο Μίκης Θεοδωράκης», των Εκδόσεων «Πυξίδα της Πόλης».

Θα τηρηθούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα κατά της διασποράς του covid– 19.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live