700 ευρώ λογαριασμός της ΔΕΗ για άδειο σπίτι εδώ και 8 μήνες

Κανένα σχόλιο

Με καταγγελία που δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούλτας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρεται σε λογαριασμό 700 ευρώ που ήρθε σε σπίτι το οποίο είναι άδειο τους τελευταίους 8 μήνες.

Αναφέρει στην ανάρτησή του:

Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης για τους υπέρογκους λογαριασμούς σε άδειο σπίτι, απ’ όπου λείπει εδώ και 8 μήνες η ηλικιωμένη γυναίκα που διέμενε, σήμερα είχαμε μια νέα “αποκάλυψη”. Στείλαμε στο χωριό, όπου βρίσκεται το σπίτι, άνθρωπο να δει τον μετρητή της ΔΕΗ, καθώς ένα μέρος του λογαριασμού ήταν ο εκκαθαριστικός, στον οποίο προστέθηκε αυθαίρετα ένας “έναντι” εκατοντάδων ευρώ.

"Sponsored links"

Ανακαλύψαμε λοιπόν ότι ο μετρητής δείχνει 1000 κιλοβατώρες ΚΑΤΩ απ’ αυτόν που ανέφερε ως τελευταία μέτρηση ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Το οποίο σημαίνει ότι μάλλον δεν πήγαν ποτέ να μετρήσουν και έβαλαν ως “εκκαθάριση” ένα ποσό που αντιστοιχούσε στην κατανάλωση του περασμένου χρόνου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσαν και τον έναντι, για να μας χαρίσουν την εμπειρία ενός χρέους 700 ευρώ για ένα άδειο σπίτι.

Προφανώς και θα γίνει καταγγελία, καθώς εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο “λάθος”. Έχουμε να κάνουμε με απατεώνες, λαμογιά, πορτοφολάδες.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live