Π. Καμμένος: Όχι στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων – Ναι στην παραχώρηση του αεροδρομίου Μάλεμε στον Δήμο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Ειδήσεις προκύπτουν από την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά. Σήμερα, κατα τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 74η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Καντάνου, ο κ. Καμμένος προχώρησε σε μία δήλωσε που θα συζητηθεί:

“Παραμένει πάγια θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων η μη ιδιωτικοποίησή του και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης να εξαιρεθεί και να παραμείνει δημόσιο”.

Η συγκεκριμένη θέση διαφοροποιείται από αυτή που εκφράζει το τελευταίο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση της οποίας στελέχη της επισημαίνουν ότι αν και είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, οι υπογραφές που είχε βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δε μπορούν να αναιρεθούν και αυτό που μπορεί να γίνει είναι μία διαπραγμάτευση για καλυτέρευση των όρων παραχώρησης.

"Sponsored links"

Πάντως, όπως μας πληροφόρησαν, προκύπτουν και άλλες ειδήσεις από την επίσκεψη Καμμένου αφού επίκειται συνάντηση με τον Δήμαρχο Πλατανιά στο αεροδρόμιο Μάλεμε όπου πρόκειται να ανακοινώσει την πρόθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για παραχώρηση του αεροδρομίου στον Δήμο Πλατανιά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live