19.8 C
Chania
Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026

Καθαρισμός του ποταμού Κλαδισσού, στο Βαμβακόπουλο

Ημερομηνία:

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες  Τρίτη  6 Αυγούστου  ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων  κ. Απόστολος Βουλγαράκης με την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων  στον χώρο όπου εκτελούνται εργασίες για  τον καθαρισμό από τη καμένη βλάστηση  του ποταμού Κλαδισσού, στο Βαμβακόπουλο.Οι παραπάνω εργασίες εκτελούνται στα πλαίσια του έργου «Καθαρισμός Ποταμών και Ρεμάτων Ν. Χανίων», το οποίο έχει  ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων 2012-2014, κατά προτεραιότητα,- αν και δεν είχε γίνει πρόβλεψη   στη Τεχνική Μελέτη του Έργου-  προκειμένου να απομακρυνθεί η καμένη   βλάστηση, αλλά και τα φερτά υλικά και να  βελτιωθεί  η ροή του νερού .

Με την ελπίδα πάντα, ότι το αρμόδιο Υπουργείο θα αποφασίσει ποιός φορέας έχει  την αρμοδιότητα του καθαρισμού των ρεμάτων, αλλά και οι Δήμοι να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή – Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η Κούβα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις σοβαρότερες ενεργειακές κρίσεις...

Δένδιας μαινόμενος ζητά “σαφείς εξηγήσεις” από την Ουκρανία για το drone στη Λευκάδα – «Έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» – Μπηχτές και...

Αυστηρό μήνυμα στην Ουκρανία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας -ο οποίος χρειάστηκε...

Νορβηγικό ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους αγάπης στη Μονή Αγίων Πατέρων στον Αζωγυρέ

Νορβηγικό ζευγάρι ανανέωσε συμβολικά τους όρκους αγάπης στη Μονή Αγίων Πατέρων Αζωγυρέ. Ταξίδεψαν στην Κρήτη με συγγενείς για αυτή τη μοναδική στιγμή πίστης και συγκίνησης.

Ροκάκης: Η Ελληνική Αλιεία καλείται να υπερασπιστεί τη μακραίωνη Ευρωπαϊκή της πρωτοπορία

Σύσκεψη στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου με Ευρωπαίο Επίτροπο Αλιείας και Υπουργό Σχοινά. Ροκάκης: Η Ελληνική Αλιεία είναι παράδοση, πολιτισμός και εθνική παρουσία στα θαλάσσια σύνορα.