15.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Σοκ από δεύτερη αυτοκτονία στη Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες

Ημερομηνία:

Δεύτερο περιστατικό αυτοκτονίας συγκλονίζει τη Κρήτη καθώς χθες, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση της αυτοχειρίας στο Ηράκλειο αποκαλύφτηκε ότι ένας ακόμη άντρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμα που ενοικίαζε ένας 27χρονος

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι που ενοικίαζε στην Αμμουδάρα ένας νεαρός αλλοδαπός ο οποίος έμενε προσωρινά στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 27χρονο Λιθουανό τον οποίο βρήκε κρεμασμένο η φίλη του τα μεσάνυχτα.
Ο συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε ο αλλοδαπός την τελευταία του πνοή παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε αυτοκτονία.
Φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση και η έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...