25.8 C
Chania
Thursday, October 3, 2024

Βρήκαν τους υπεύθυνους των πυρκαγιών στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, οι εξιχνιάσεις που οδηγούν στην απολογία ενώπιον των Αρχών, δραστών που ευθύνονται για εκδήλωση πυρκαγιών στην Κρήτη, έχουν αυξηθεί σημαντικά

Στην εξιχνίαση τριών περιπτώσεων εκδήλωσης πυρκαγιών στα Χανιά προχώρησαν οι ανακριτικές αρχές της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, άνδρας 31 ετών φέρεται ως ο υπαίτιος για την εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή της Σπίνας  και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καεί δασική έκταση πέντε στρεμμάτων. Στο δόκανο  των Aρχών της πυροσβεστικής έπεσε και άλλοι δύο άνδρες που ομολόγησαν την πράξη τους, ως οι υπεύθυνοι για την εκδήλωση δηλαδή πυρκαγιών σύμφωνα με τη neatv.

Ο ένας για φωτιά στην περιοχή Στροβλές, όπου στις 4 Οκτωβρίου κάηκε γεωργική έκταση ενός στρέμματος και ο έτερος για πυρκαγιά στην περιοχή Ραπανιανά στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, οι εξιχνιάσεις που οδηγούν στην απολογία ενώπιον των Αρχών, δραστών που ευθύνονται για εκδήλωση πυρκαγιών στην Κρήτη, έχουν αυξηθεί σημαντικά

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωβαρόμετρο: Στις χειρότερες θέσεις της ΕΕ η Ελλάδα – Εφιάλτης η ακρίβεια, απαισιοδοξία για το μέλλον

Αν η κυβέρνηση προσπαθεί να ερμηνεύσει ακόμα το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης...

Δημοσκόπηση Interview: Απόλυτη ισοπαλία Ανδρουλάκη και Δούκα – Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί ο Κασσελάκης

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, δημοσκόπηση της...