18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Μεγάλη ανάγκη για χειμερινά ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και συσκευασμένα τρόφιμα

Ημερομηνία:

Το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών ενημερώνει πως υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για χειμερινά ρούχα και παπούτσια (κυρίως ανδρικά και παιδικά) αλλά και για κουβέρτες, παπλώματα και sleeping bags.  Επίσης υπάρχει ανάγκη για λάδι και συσκευασμένα τρόφιμα (ντοματάδες, πελτέ, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, ρεβίθια, φασόλια, ρύζι κλπ).

Όποιος επιθυμεί μπορεί να αφήνει τα πράγματα που θέλει να προσφέρει (παρακαλούμε να είναι σε καλή κατάσταση)  στο Στέκι (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) καθημερινά τα απογεύματα, ή στο Ισόγειο στην  Τerra Verde που βρίσκεται δίπλα στο Στέκι, ή να παίρνει τηλέφωνο στο 6976677743 για να ερχόμαστε να τα παίρνουμε εμείς από το χώρο σας.

Η Ομάδα Υποστήριξης Αστέγων του Κοινωνικού Στεκιού-Στεκιού Μεταναστών μοιράζει είδη ρουχισμού και παπούτσια σε όσους χρειάζονται κάθε Πέμπτη  7.30- 8.30 στο χώρο του Στεκιού. Επίσης συνεδριάζει κάθε Πέμπτη στις 8.30 για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει πιο ενεργά στα ρούχα ή στο συσσίτιο, που προσφέρεται κάθε Κυριακή στις 12,00μ.μ. ανελλιπώς εδώ και τρία χρόνια.

 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ