18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Να τσακίσουμε τους νεοναζί και την κυβέρνηση που τους κάνει πλάτες

Ημερομηνία:

Να μπουν φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής – Όχι στη συγκάλυψη των ρατσιστικών εγκλημάτων μίσους από την αστυνομία του Δένδια

Με την έμπνευση της εξέγερσης του Νοέμβρη, κλιμακώνουμε το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα στο πλευρό των εργατικών αγώνων για να τσακίσουμε τη συγκυβέρνηση που ενώ ρημάζει σχολεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και ρίχνει δεύτερο  “μαύρο” στην ΕΡΤ,παριστάνει ότι είναι αντιφασιστική. Η αλήθεια είναι ότι παρέα με την Τρόικα προσπαθούν να επιβάλουν άλλο ένα βάρβαρο πακέτο μέτρων και χρησιμοποιούν τη «θεωρία των δυο άκρων» για να χτυπήσουν το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα. Απ’ τη μια φυλακίζουν το Μιχαλολιάκο αλλά απ’ την άλλη τρέχουν να χρεώσουν  τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο άλλο “άκρο”. Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί  δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη. Χρειάζεται να κλιμακώσουμε τη δράση μας για να κλείσουν τα Γρα­φεία-ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, για να μπει τέλος στη χρηματοδότηση από το κράτος και τη διάθεση υπαλλήλων για το δολοφονικό μηχανισμό της Χρυσής Αυγής.

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/11 ΣΤΙΣ 6μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

 ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ