23.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ: Η Διεθνής έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο

Ημερομηνία:

Θετικές  οι εντυπώσεις από την Βρετανική τουριστική αγορά για το 2014. Σ΄αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι εκπρόσωποι των περιπτέρων της Ελλάδας στην WTM του Λονδίνου που πραγματοποιήθηκε 4-7 Νοεμβρίου.Το ίδιο ισχύει και για το περίπτερο της Κρήτης στο οποίο υπήρχε ενδιαφέρον και αυξημένη επισκεψιμότητα.

Εκείνο που έχει να παρατηρήσει κάποιος είναι ότι σε μια παγκόσμια έκθεση που πλημμυρίζει από χρώματα, εκθέματα, εθνικές ενδυμασίες  και παραδοσιακούς χορούς και από τις 5 ηπείρους του πλανήτη μας  η παρουσία των Ελληνικών περιπτέρων δεν θύμιζε Ελλάδα.

Για παράδειγμα καλώς προσέλαβαν Βρετανίδα στο περίπτερο της Κρήτης (και λιγότερο κοστίζει και μεγαλύτερη ευχέρεια υπάρχει στην παροχή πληροφοριών στην μητρική της γλώσσα). Κάλλιστα θα μπορούσε να ντυθεί Κρητικοπούλα, τόσοι λαογραφικοί όμιλοι υπάρχουν στο νησί μας κάποιος θα πρόσφερε δανεική  μια φορεσιά. Το ίδιο έπραξαν και τα περίπτερα της Ινδίας, χώρας με ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον για την Αγγλική αγορά, μόνο που εκεί όπως φαίνεται στην φωτογραφία έντυσαν με σαρόγκ τις Βρετανίδες υπαλλήλους τους και ο διάκοσμος ανάλογος, τεχνητοί φοίνικες, ελεφαντάκια κλπ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...