Μεγάλες ποσότητες ειδών ένδυσης και υπόδυσης για παιδιά και ηλικιωμένους προσέφεραν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων με την πρωτοβουλία της Γραμματέας Αλληλεγγύης Μίκας Παπά-Σέβου και της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων προς τον φιλανθρωπικό σύλλογο κυρίων και δεσποινίδων Σούδας ”Ο Άγιος Νικόλαος”. Η κίνηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο ΚΑΠΗ Σούδας, υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων και υπεύθυνης αλληλεγγύης Ανεξάρτητων Ελλήνων Κρήτης Ελένης Τζαμαντάκη, με τη βοήθεια μελών και φίλων του κινήματος.
Προσφορά ειδών ένδυσης και υπόδησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στα Χανιά
54
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Αμερικανός Δημοκρατικός Ρο Κάνα κρατήθηκε από Ισραηλινούς εποίκους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Δυτική Όχθη
Ο Αμερικανός Δημοκρατικός βουλευτής Ρο Κάνα (Ro Khanna) δήλωσε...
Πολάκης: «Επιστρέφω στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος»
Δηλώσεις μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε...
Υπόθεση Τεμπών: Δημόσια παρέμβαση Β. Κοκοτσάκη για την επιστημονική ανεξαρτησία των πραγματογνωμόνων μακριά από κομματικές σκοπιμότητες
Σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της επιστημονικής του ιδιότητας και...
Νυχτερινή επιχείρηση διάσωσης νότια της Γαύδου: Περισυλλογή 43 αλλοδαπών και μεταφορά τους στα Χανιά
Μια νέα επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εκτυλίχθηκε στις θαλάσσιες...



