27.8 C
Chania
Friday, June 7, 2024

Νέες συναντήσεις του Δικτύου Επισφαλώς Εργαζομένων – Ανέργων Χανίων

Ημερομηνία:

Εμείς οι άνεργοι των Χανίων, αποφασίσαμε να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας.
Την Παρασκευή 29/11/2013 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, ιδρύσαμε στο facebook το «Δίκτυο Επισφαλώς Εργαζομένων – Ανέργων Χανίων» με σκοπό, να απαντήσουμε στα άμεσα προβλήματα επιβίωσης των ανέργων και εκείνων που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους. Με αυτοοργάνωση και αλληλεγγύη να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον και να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον που μας ανήκει.
Ιδρύσαμε την διεύθυνση αλληλεγγύης στο facebook «Κανείς μόνος στην κρίση» με σκοπό την ένταξη σ` αυτό ατόμων, ομάδων, σωματείων που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη. Θεωρούμε την κίνησή μας αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού κινήματος. Θεωρούμε αυτονόητο ότι, κάθε άνεργος ή κάθε ένας που χάνει την δουλειά του θα παραμένει ενεργό μέλος του σωματείου του.

Θα αγωνιστούμε μαζί για:
– Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις.
– Δωρεάν Παιδεία και Υγεία για όλους.
– Δωρεάν μετακίνηση στα μέσα μεταφοράς για τους ανέργους.
– Εργασία για όλους.

Η ζωή μας έχει φτάσει στο σημείο εκείνο, που κάθε υποχώρηση απ` τα δικαιώματά μας θα μας οδηγήσει να χάσουμε την ικανότητά μας για αγώνα και στην υπεράσπιση, της ίδιας της ζωής μας.
Μαζί με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα θ` αγωνιστούμε για την αναγέννησή του!

Διοργανώνουμε:
1) Την Τετάρτη 11/12/2013 στο Ε.Κ.Χ. και ώρα 19:00 την συνέλευση του δικτύου μας.
2) Το Σάββατο 14/12/2013 20:00 στο «Κοινωνικό στέκι – Στέκι Μεταναστών’ οδός Χ“ Μιχάλη Νταλιάνη 5. «Καφενείο οικονομικής στήριξης» για ένα συνάδελφο που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, με φαγητό και ζωντανή μουσική.

<<….βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας, κάνε πράξη την αλληλεγγύη…>> από την «Απεργία» του Μπερτολτ Μπρέχτ

Τηλ. Επικοινωνίας 6981053015, 6972669645.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ