Σήμερα Παρασκευή 17 Γενάρη και ώρα 7.30 το βράδυ στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων (Νεάρχου 36) διοργανώνεται ανοικτή συζήτηση – ενημέρωση για το ζήτημα των Υπερχρεωμένων νοικοκυριών – Πλειστηριασμών και κόκκινων δανείων με τις Παρί Πιπεράκη και Μαρίζα Μυστακίδου, δικηγόρους του δικηγορικού συλλόγου Χανίων
Συζήτηση ενημέρωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
48
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σάλος στο Ισραήλ από ρατσιστικό βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη: Η λεσβία πρώην αριστερή ακτιβίστρια Σέφι Παζ εμφανίζεται να «περισυλλέγει» Αφρικανούς ως σκουπίδια
Έντονες αντιδράσεις και κύμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
Τελεσίγραφο Μπέρνι Σάντερς σε Altman, Amodei και Zuckerberg: «Προς το συμφέρον της Ανθρωπότητας, παγώστε αμέσως την Τεχνητή Νοημοσύνη ή θα παρέμβει η Γερουσία»
Στην άμεση και καθολική αναστολή της ανάπτυξης συστημάτων Τεχνητής...
Ο Δήμαρχος Μαμντάνι υποστηρίζει την «Πράξη Προστασίας Διανομών» για να περιορίσει την ισχύ της Amazon στους δρόμους της Νέας Υόρκης
Χθεε, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Κουάμε Μαμντάνι...
“Για όσους δραστηριοποιούμαστε στον τουρισμό και στέλνουμε καθημερινά επισκέπτες στα μονοπάτια της Κρήτης, η ύπαρξη αξιόπιστων μηχανισμών διάσωσης δεν αποτελεί πολυτέλεια”
Της Χρύσας Μαυροκώστα *
Μόλις χθες, δύο Γαλλίδες πελάτισσες του Petassos...



